Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímá vás, s kým si to dnes večer rozdáte a komu naopak v sexu nebude souzeno? Podívejte se na náš sobotní sexuální horoskop a zjistěte, co vás tuto noc čeká.

Beran

Chcete sex, lidově řečeno byste si rádi vrzli, ale večer vaše nálada padá na bod mrazu. Ale nebojte se. Pokud připravíte dobrou večeři, napustíte vanu plnou bublinek, zlomíte i toho nejvíce naštvaného partnera.

Býk

Tento večer si budete muset vystačit sami. Vzhledem k tomu, že máte doma plno sexuálních pomůcek, pro vás uspokojování nebude žádný problém. Čeká vás večer plný vášně a náruživosti.

Blíženci

Tento večer si užijete sex ve společnosti. Pokud po vás partner vystartuje na záchodech v restauraci, nedivte se. Rozhodně ho neodmítejte, jedině tak zažijete ten nejlepší sex.

Rak

Raci, jste nudní. Alespoň to si o vás dnes večer bude váš partner myslet, ale bude se vám to bát říct. Zkuste ho proto překvapit něčím novým a odvažte se. Máte na to.

Lev

Připravte se na to, že dnešní večer nebude bez následků. Oddejte se sexu a uvolněte se. Máte to rádi tvrdě? Ukažte svému partnerovi své pravé já.

Foto: Pixabay, Internet
Dnešní večer bude plný vášně

Panna

Postarejte se o svého partnera se vším všudy. Začněte sexuální masáží a následně mu ukažte, co na jeho těle milujete nejvíce. Vzrušuje vás jeho chlouba? Tak si s ní pořádně hrajte, jedině tak mu ukážete, kdo doma vládne.

Váhy

Dnes večer zapojíte do hry jazyk. Svého partnera budete svádět všemožnými prostředky. Líbí se mu, když máte sexy krajkové prádélko, to ho vzrušuje ze všeho nejvíce.

Štír

Dnes večer poznáte pravé sexuální dobrodružství. Bude vás lákat sex na veřejnosti, ale připravte se na to, že vás při tom, jak si to rozdáváte doma v kuchyni, načapá i vaše maminka.

Střelec

Dnes večer vás bude lákat sex ve třech, který i vyzkoušíte. Kromě toho, že to budete vyžadovat opravdu tvrdě, se musíte připravit na to, že to budete chtít znovu a stále dokola.

Kozoroh

Dnes na sex raději zapomeňte. Není pro vás nastavena ta správná konstelace. Kromě toho, že máte oba s partnerem náročné povolání, jste oba ve velkém vypětí. Sex by mohl nadělat více škody než užitku.

Vodnář

Dnes večer budete prožívat vášeň a bolest zároveň. Těšíte se na to a víte, že tím svého milého potěšíte. Jste zralí na to, abyste vyzkoušeli něco nového a posunuli se o krok dále.

Ryby

Dnes večer se nechte hýčkat. Na nic nespěchejte a počkejte, co si pro vás připraví váš sexuální partner. Pokud si myslíte, že to bude nuda, nebude. Oddejte se mu a uvidíte sedmý div světa.

Reklama

Další články

Načítám