Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překvapte sebe a svého partnera malým erotickým dobrodružstvím a objevte sexuální pozice, které jsou ideální pro vaše znamení zvěrokruhu. Tyto pozice vám mohou přinést novou úroveň potěšení a otevřít dveře k nezapomenutelným chvílím za vašimi dveřmi vedoucími do romantické ložnice.

Beran – stojící proti zdi

Berani jsou známí svou spontánností a vášní, a proto preferují, aby se jejich milostné hrátky neomezovaly jen na ložnici. Oblíbenou pozicí pro Berany je sex vestoje, opřeni o zeď, ať už tváří v tvář, nebo zezadu, přičemž partnerka může obepnout partnera nohama a pevně ho objímat, což jim oběma přináší velkou radost.

Býk – obrácená pozice mořského koníka

Pro Býky je tato pozice vzrušující, a to pro obě pohlaví. Muži narození v tomto znamení obdivují, když mohou být v pozici, kde žena dominuje, zatímco oni si užívají pohled na její zadeček, který tak milují. Ženy si zase užívají pocit kontroly a obdivu. Tato pozice jim umožňuje měnit tempo a přidání pozice 69 do předehry je zavede přímo do sedmého nebe.

Blíženci – doggy style

Blíženci mají rádi divoký sex a pozice zezadu jim umožňuje užít si jej naplno a bez omezení. Tato pozice je pro ně ideální díky možnosti rychlého tempa, přičemž ženy mohou během ní stimulovat svůj klitoris a získat kontrolu nad svou rozkoší. Pro maximální vzrušení Blíženců nezapomeňte přidat špetku pikantních slov, které především muži tohoto znamení ocení.

Rak – misionář

Pro Raky je misionářská pozice synonymem pro klasiku a bezpečí ve vztazích, což odráží jejich přístup k sexu. Tato pozice jim nabízí nejen spolehlivou cestu k vyvrcholení, ale také hlubší spojení s partnerem, možnost dívat se mu do očí, cítit společné emoce a vzájemně se líbat.

Lev – kapitán

Lev má rád, když může dominovat, a pozice kapitána je pro něho jako stvořená. Muži se mohou předvést jako dokonalí milenci, zatímco ženy mohou vyniknout svými dokonalými křivkami. Muž si klekne nebo mírně roztáhne nohy a posadí se, zatímco žena leží na zádech, zvedne a roztáhne nohy a nechá se partnerem přitáhnout k sobě, aby společně mohli prožívat sladké okamžiky rozkoše.

Panna – lžičky

Pro Panny je sex hlavně projevem lásky a náklonnosti, přičemž důraz je kladen na kvalitní předehru. Po ní si chtějí užít blízkost a tělesný kontakt se svým partnerem. V pozici lžiček se k sobě mohou těsně přitulit, cítit vzájemné teplé doteky a vzrušení. Tato pozice jim umožňuje vzájemně se hladit, držet se za ruce a šeptat si něžnosti do ucha.

Váhy – pozice 69

Váhy jsou známé svou láskou k orálnímu sexu, což činí pozici 69 jejich absolutním favoritem. Tato pozice je pro ně zdrojem intenzivního vzrušení, které rádi obohacují o drobné experimenty. Když přijde na klasickou intimnost, upřednostňují variace na misionářskou pozici.

Štír – baletka

Tato pozice vyžaduje od partnerky jistou dávku grácie a umožňuje hlubší proniknutí, což zvyšuje sexuální potěšení pro oba partnery. Tato poloha se nejlépe praktikuje u zdi pro lepší oporu, kde žena mírně předkloní tělo a zvedne jednu nohu dozadu, opírajíc o partnerovo rameno, který pak do ní proniká. Štíři mají rádi tuto formu erotického dobrodružství a objevování méně tradičních pozic.

Střelec – vývrtka

Střelci, kteří oceňují originalitu, čerpají inspiraci z Kámasútry a experimentují s novými pozicemi. Vývrtka, kde žena leží na zádech s pánví a nohama otočenýma na stranu, zatímco partner klečí, vkládá jednu její nohu mezi svá kolena a druhou zvedá, je pro ně ideální volbou pro prokázání jejich sexuálního umění.

Kozoroh – lotosový květ

Kozorozi, kteří preferují klidnější a intimnější setkání, si oblíbili pozici lotosového květu, která umožňuje hlubší fyzické a emoční propojení. Sedí proti sobě, partner proniká do partnerky a společně pomalu prohlubují svou vášeň.

Vodnář – nirvána

V pozici nirvány najdou Vodnáři možnost pro hlubší spojení a intenzivnější vyvrcholení. Partnerka leží na zádech s nohama vzhůru, zatímco partner klečí vedle, proniká do ní a přitiskne se, čímž zvedá její hýždě. Tato poloha jim přináší společnou rozkoš.

Ryby – krab

Ryby si užívají tuto variaci, která jim umožňuje cítit ovládnutí partnerkou, ale zároveň si udržují kontrolu nad jejím potěšením. Partnerka sedí na muži s pokrčenýma nohama vedle jeho hlavy, předklání se dozadu a opírá se o ruce, což jí umožňuje pohybovat se dle libosti, zatímco muž může stimulovat její klitoris.

Reklama

Další články

Načítám