Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I tento týden se některá hvězdná znamení mohou těšit na nezapomenutelný sex, který si budou se svým protějšek užívat. Někteří však nebudou chtít sex trávit pouze se svým stálým partnerem, a budou chtít vyzkoušet něco nového. Nejvíce se na sex mohou těšit tento týden tato znamení.

Rak

Raci jsou známí svou romantickou povahou. V jejich sexuálním životě hrají klíčovou roli mazlení a důkladná předehra, přičemž důraz je kladen na jemnost a pozornost k partnerovi. Nemějte však pocit, že jsou vždy jen něžní – dokážou být v ložnici velmi vášniví. Od svého partnera očekávají důvěru, věrnost a pocit bezpečí. Jakmile tyto potřeby splníte, jsou připraveni dělat pro vás cokoli, co si budete přát.

Lev

Lev připomíná šelmu. Je energický a nebojácný ve svém projevu, ať už je to v posteli, na pračce, nebo na kuchyňské lince. Co si umíní, to si také vezme. Je však důležité, aby byl jeho zájem upřímný, protože nesnáší nevěru. Lva nelze očekávat na příliš dlouhých seancích, ale vynahrazuje to ochotou neustále experimentovat a objevovat nové možnosti. Jeho vášeň je neomezená a energie nesmírná. Tento týden se máte opravdu na co těšit, milí Lvi.

Střelec

Střelci považují sex za vzrušující dobrodružství a způsob, jak zpestřit monotónnost každodenního života. Často se do sexuálních vztahů pouštějí, aniž by druhou osobu důkladně poznali, což může občas vést k emocionálním zklamáním. Jsou přirozeně spontánní a přístupní k novým zážitkům, přičemž velký důraz kladou na otevřenou komunikaci. Střelci také excelují v erotických masážích, na které se jen tak nezapomíná.

Ryby

Ryby jsou známé svou něžností a empatií a rády se pohybují ve světě flirtu. Přesto v intimních chvílích často hledají vzrušení v jemných náznacích dominance. Tendují k výběru partnerů, kteří jsou sebevědomí a mají dominantní povahu. V ložnici jsou Ryby velmi obětavé a flexibilní, přičemž jsou ochotné uspokojit každé přání svého partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám