Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I další dubnový týden na některá znamení zvěrokruhu čeká velké překvapení. Kromě toho, že mohou potkat svou osudovou lásku, se některým z nich změní život. Může nastat nejen žádost o ruku, ale také rozchod. Co všechno nás čeká?

Beran

Beran bývá impulzivní znamení, které není dobré naštvat. Kromě toho, že se rád předvádí a má rád dominantní postavení, se umí ke své partnerce postavit tak jako nikdo jiný. Berani totiž v sobě mají ochranitelský pud, který rádi praktikují.

Býk

Tento týden bude vaše hvězdné znamení centrem pozornosti, ale mějte na paměti, že online seznamování nemusí přinést očekávané výsledky. Nebudete si moci být jisti ani kvalitou vztahu, ani kvalitou intimních chvil.

Blíženci

Ve vašem intimním životě jste skvělí, což si sami dobře uvědomujete. Je ale důležité, aby se i váš partner více snažil. Navrhněte doma něco pikantnějšího, abyste své erotické zážitky obohatili a dodali jim nový rozměr. Jen poté uvidíte ty správné výsledky.

Rak

Tento týden byste měli zvolnit a zamyslet se nad svým chováním, protože máte sklony k nevěře. Přitahují vás téměř všechna znamení zvěrokruhu, kromě toho, které máte doma. Možná by vám prospělo, kdyby vás trochu přiměl k zamyšlení někdo z Blíženců!

Lev

Ve vašem milostném životě jste opravdovými vášnivci, kterým se málokdo vyrovná. Letos byste si ale měli trochu odpočinout, jelikož jste si už dostatečně užili. Přijde vhod si dát malou pauzu. Nemusíte hned dosáhnout všeho; na pozdější léta by mělo zůstat také něco nového k objevování.

Panna

Milé Panny, tento týden pro vás bude spíše ve znamení sexuální abstinence. I když jste zvyklé si užívat, tentokrát nebude sex vaší hlavní prioritou. Místo toho se rozhodnete dát přednost kvalitě před kvantitou.

Váhy

Tento týden byste měli být opatrnější ve svém intimním životě a pečlivě si vybírat, s kým se zapojíte do hrátek. Existuje totiž riziko, že byste se mohli nakazit nějakou sexuálně přenosnou nemocí.

Štíři

Tento týden se na sexuální frontě jeví jako méně šťastný, nebo možná nudný. Zdá se, že už nevíte, co byste mohli vyzkoušet dál. Podle všeho by bylo rozumné trochu zpomalit. Různé sexuální experimenty by pro vás tentokrát nemusely skončit dobře.

Střelec

Nevěra se vám v tomto týdnu může vyplatit, a to dokonce ve velké míře. Objeví se příležitosti, díky kterým budete moci prozkoumat cesty, na něž jste se dříve báli vstoupit. Vaše zájmy vás zavedou do různých oblastí.

Kozoroh

Tento týden se může zdát jako poněkud méně úspěšný, a můžete se dokonce několikrát cítit sexuálně zklamaní. Ale nejedná se o konec světa. Jediné, co musíte, je změnit strategii a zkusit na svého partnera něco jiného.

Vodnář

Tento týden se vaše preference značně změní a sex nebude vaší prioritou. Svobodomyslný Vodnář se tento rok navíc promění k nepoznání a začne toužit po nesmírné romantice. Možná to připomíná, že i vy se vyvíjíte a měníte.

Ryby

Tento týden bude váš a rozjedete to naplno. Můžete vyzkoušet absolutně nemyslitelné věci, na které byste jindy neměli ani pomyšlení. Všechno, co se vám kdy zdálo jako příliš, nebo dokonce nechutné, vás tento týden bude lákat a přitahovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám