Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patříte mezi muže, kteří milují, když jejich partnerka dává hlasitě najevo své pocity během sexu? Jsou mezi lidmi muži, kteří čekají, že žena bude potichu. Pak ale existují ti, kteří vyžadují, aby jejich žena ječela. A totéž platí i o ženách. Některá nemá potřebu vydat jediný zvuk, jiná naopak ráda dá najevo, jak dobře se během sexuálního aktu cítí. Pokud máte doma ženy narozené v tomto znamení, připravte se s nimi na velmi hlasitý sex.

Kozoroh

Lidé narození v tomto znamení jsou dobrodruzi. Pokud máte doma partnerku, která se narodila ve znamení Kozoroha, připravte se na to, že tichý sex s ní rozhodně nezažijete. Žena miluje hlasité sténání, a pokud je dobře uspokojena, uslyší to celá ulice.

Rak

Pokud máte doma ženu narozenou ve znamení Raka, připravte se na hlasitý sex. Navíc je velký problém, pokud žijete v jednom domě se svými rodiči. Ti tak vždy uslyší, kdy si to se svou partnerkou rozdáváte a jak dobře vám to jde. Pokud nechcete, aby partnerka křičela, musíte jí ucpat ústa. Čím to bude, necháme na vás.

Býk

Býci jsou divoši, kteří říkají, co si myslí. Své pocity především ženy narozené v tomto znamení umí dát najevo a partnera tím motivují k ještě většímu výkonu. Pokud navíc dojde ke společnému vyvrcholení, žena to dá partnerovi jasně znát.

Panna

Panny sice vypadají, jako by neuměly do deseti napočítat, ale sex jim není vůbec cizí. Ačkoliv Panna při sexu vypadá, že se nudí, pokud ji partner správně a dostatečně uspokojí, dává to ráda najevo. S Pannou na tichý sex rozhodně zapomeňte.

Ryba

Ačkoliv Ryby bývají tiché a málomluvné, v sexu jsou opravdu hlasité. Jejich sténání chvilkami může připomínat operu, během které zpívají v těch nejvyšších tónech. O vašem sexu ví celý dům a druhý den se raději neukazujte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám