Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přemýšleli jste někdy o tom, s kým vám to bude ve vztahu klapat? Existují totiž hvězdná znamení, která jsou si spřízněná. Podívejte se sami, s jakým hvězdným znamením vám to bude klapat.

Pokud si ve svém životě hledáme sexuálního partnera, vybíráme si takového, se kterým cítíme jisté spříznění. Existuje však několik vybraných znamení zvěrokruhu, která jsou pro sebe jako dělaná. V posteli se nikdy nenudí a rádi zkouší nové věci. Patříte mezi ně?

Beran-Panna

Zvládnout bouřlivou povahu Berana vyžaduje opravdovou odvahu. Pokud žijete s tímto znamením v jedné domácnosti, moc dobře víte, že se nevyplatí se s ním hádat. Ale pozor, existuje znamení, které je pro Berana jako souzené. Panny dokážou partnera nasměrovat tam, kam chtějí. V sexu s ním zažívají extázi a svůj vrchol i několikrát po sobě.

Váhy-Váhy

I když si dva lidé ze stejného znamení sednou jen zřídka, v případě Vah tomu tak není. Váhy k sobě nemohou hledat lepšího partnera než toho, který je narozen ve stejném hvězdném znamení. Sex, který spolu ti dva zažijí, je nezapomenutelný.

Býk-Vodnář

Býk si s Vodnářem velmi dobře rozumí. Jejich vztah vzniká z přátelství, které se pozvolna změní v lásku. Ačkoliv to vypadá, že v soukromí šťastní nejsou, v posteli se oddávají takovým sexuálním hrátkám, které by jim mohl každý závidět.

Lev-Ryby

Ryby milují dravce a dobrodruhy. Mezi ně patří právě Lev, který se ničeho nebojí. Ryba je klidná a v posteli se nechá od svého partnera vést. Pokud po vás partner chce vyzkoušet novou sexuální polohu, nebraňte se tomu.

Blíženci-Střelec

Blížence je třeba neustále chválit. A v případě sexu to platí dvojnásobně. A jediné znamení, které s nimi vychází, jsou Střelci. Navíc pochvala od takového Střelce je pro Blížence opravdovou pokorou. V posteli se rádi oddávají novým věcem a nemají rádi stereotyp.

Reklama

Další články

Načítám