Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud vás zajímá, jaká znamení zvěrokruhu k sobě ladí a v partnerském vztahu si více než rozumí, jste v tomto článku správně. Existují totiž znamení zvěrokruhu, která jsou si v životě předurčena, ale také ta, která spolu partnerský vztah tvořit nemohou.

Beran

Beran je bojovník, který se jen tak nevzdává. Ačkoliv to na první pohled může vypadat jako nepravděpodobné, právě intimita je tomuto hvězdnému znamení souzena. Pokud je Beran ve vztahu s Býkem, jejich sexu bude závidět každý z nás.

Býk

Býci vnímají milování skutečně všemi smysly. Nejenže touží po romantickém a klidném prostředí, milují klidnou hudbu, intimní osvětlení a erotické vůně. K tomu poslouží různé svíčky a tantrické praktiky. Ideální znamení, se kterými si toto znamení bude užívat kvalitního sexu, jsou Štír, Rak, Kozoroh a Panna.

Blíženci

Blíženci milují dobrodružství a mají rádi sex na netradičních místech. Mezi taková místa patří například sex v autě, ve vlaku a v přírodě. Pokud toho chtějí docílit, musí tvořit intimní vztah s Beranem, Blížencem, Střelcem a Vodnářem.

Rak

Intuitivní Raci se umí na partnera naladit a odhalit jeho tajné touhy dříve, než stihne říct, co vlastně chce. Dávají přednost sexu ve známém prostředí, doma. Romantiku, jako je voňavá koupel nebo ložnice obložená svíčkami, si nenechají ujít s Býkem, Lvem, Kozorohem a Rybou.

Lev

Okouzlující, vášniví, živočišní a dominantní. To jsou jednoznačně lidé narození ve znamení Lva. Do milování vkládají celé své tělo a svému partnerovi se maximálně oddávají. Jsou věrní a nesnáší nevěru. Ideálním sexuálním partnerem jsou lidé narození ve znamení Štíra, Berana, Střelce a Lva.

Panna

Panny navenek působí chladně a nevděčně. Sex s nimi může na první pohled vypadat jako nuda. Panna se totiž tváří, jako že jí to nebaví. Pokud však tvoří intimní vztah s Býkem, Váhou, Rybou a Kozorohem, dokáže odhalit svou druhou tvář.

Váhy

Váhy milují romantiku a jsou tím nejvěrnějším znamením. Ale pozor, dokáží se také hodně rychle urazit. Pokud však tvoří vztah s Beranem, Blížencem, Lvem a Střelcem, svůj život posunou na zcela novou úroveň.

Štír

Štíři jsou tajemní a nedají jen tak najevo, co si myslí. Pokud však přijde na řadu sex, uvolní se natolik, že je ani jejich partner nepozná. Ideální sexuální partner je Býk, Lev, Štír a Ryba.

Střelec

Střelci vyžadují rychlovky, a to na neobvyklých místech. Mezi ně patří sex v autě, výtahu nebo v kanceláři. Vzrušuje je také představa sexu na záchodě v restauraci nebo ve zkušební kabince. S tím jim pomůže partner narozený ve znamení Štíra, Střelce a Kozoroha.

Kozoroh

Kozorozi mají silné libido, jsou vášniví a vyhledávají něco, co je dokáže jednoznačně a kvalitně uspokojit. Nejšťastnější jsou, když mohou svou druhou polovičku uspokojit orálně. To jim dodá pocit vítězství, ale také odhodlanosti a štěstí. Ideálním partnerem je pro toto hvězdné znamení Vodnář.

Vodnář

Toto hvězdné znamení dokáže vyjít téměř s každým. Co se ale sexu týče, existuje jen pár znamení, která jsou s Vodnářem v milostné rovině. Pokud patříte mezi Střelce, Vodnáře, Blížence a Pannu, máte vyhráno. S Vodnářem vás čeká pravé dobrodružství.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb jsou velmi citliví a rádi dávají najevo své emoce. Jsou to také lidé, kteří si potrpí na romantiku. Tu zažijí jedině se Štírem, Rakem, Pannou a Váhami. Tato čtyři hvězdná znamení mají s Rybami velmi dobrý intimní vztah a sexu se dokáží oddávat celou noc.

Reklama

Další články

Načítám