Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud máte zájem o astrologii, je velmi pravděpodobné, že jste již přemýšleli o tom, co na vás prozradí hvězdy o vašem sexuálním životě. Stále se hledáte a nevíte, co nejvíce platí pro vaše hvězdné znamení? Podívejte se, co můžete čekat nejen od sebe, ale i ostatních lidí v různých znameních zvěrokruhu.

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou aktivní dobyvatelé a milovníci požitků. Hledají partnera, který je přístupný novým zážitkům a schopný naplnit jejich touhy. Pokud tedy hledáte nudu a stereotyp, s tímto znamením je nehledejte.

Býk

Býci prožívají milostné chvíle s využitím všech smyslů. Mají rádi vhodné prostředí, příjemnou hudbu, intimní osvětlení a lákavé vůně. Aromatizované svíčky s esencí růží nebo vysoce kvalitní afrodiziakální parfémy jsou pro ně ideální.

Blíženci

Blíženci jsou známí svou dobrodružnou povahou a oblibou v sexu na neobvyklých místech, jako jsou auto, vlak nebo příroda. Jsou mistři ve flirtování a dokáží svůdně působit prostřednictvím slov.

Rak

Intuitivní Raci jsou schopni vcítit se do svého partnera a rozpoznat jeho skryté touhy ještě předtím, než je vyjádří slovy. Preferují milování v domácím a známém prostředí. Neodolají romantickým gestům, jako jsou voňavé koupele nebo ložnice zdobená svíčkami.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva jsou okouzlující, plní vášně, energičtí a mají dominantní povahu. Do milostných chvil vkládají celé své já a upřednostňují hlubokou věrnost jednomu partnerovi před povrchními a proměnlivými vztahy.

Panna

Panny mohou působit na první pohled chladně a plaše, avšak uvnitř jsou plné emocí. Při výběru partnera jsou velmi pečlivé, s cílem navázat hluboké a intimní vztahy. Tantrický sex je pro ně přitažlivou formou milování, která umožňuje prohloubení jejich emocionálního spojení.

Váhy

Citlivé Váhy dávají přednost dlouhým předehrám a intenzivnímu vzájemnému milování v náruči druhého. Jsou hravé a mají otevřenou mysl k experimentování s novými pozicemi z kámasútry.

Štír

Štíři, kteří jsou známí svou výraznou sexuální energií a nádechem tajemství, se věnují sexuálním hrám a ložnicovým hrátkám, kde se rádi pohybují mezi dominantními a submisivními rolemi.

Střelec

Střelci jsou známí svou spontánností, proto také preferují sexuální dobrodružství mimo tradiční ložnici a nebrání se ani rychlým vzrušujícím setkáním. Jsou půvabní a mají rádi přemýšlení, což je vede k průzkumu neobvyklých zážitků.

Kozoroh

Kozorozi jsou známí svým vysokým libidem, vášnivostí a touhou po smyslných zážitcích. Nejvíce štěstí nacházejí v orálním uspokojování svého partnera. Pokud si tedy chcete užívat romantiky, dopřejte si čas a nikam nespěchejte.

Vodnář

Tito originální milenci mají zálibu v objevování nových sexuálních pozic a milují experimenty. Umí se úplně uvolnit a do svých intimních vztahů přinášejí vysokou míru kreativity.

Ryby

Ryby, jakožto znamení s hlubokým emocionálním cítěním, si velmi cení romantiky. Upřednostňují dlouhé předehry a milují jemné a pomalé prožívání lásky.

Reklama

Další články

Načítám