Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále přemýšlíte, jak svému partnerovi můžete udělat dobře? On vám neřekne, co má rád, ale vy ho chcete uspokojit po všech stranách? Podívejte se na to, co se líbí mužům podle znamení zvěrokruhu.

Beran

Berani milují vášnivý sex. Ten se může odehrávat na jakémkoliv místě. Milostné hrátky nesmějí vynechat líbání na těch nejintimnějších místech. Směle do toho, dnešní večer je pro romantiku jako dělaný.

Býk

Pokud je vaším sexuálním partnerem Býk, očekávejte od něho, že se po celou noc nezastavíte. Miluje akce, jež se mohou několikrát dokola opakovat. Je to náročný milenec, který si to bude chtít rozdat i třikrát během noci.

Blíženci

S Blížencem si sexu užívají dominantní ženy, které umí vládnout. S tímto znamením nezůstanete u jedné polohy. Blíženci milují hravost a jejich ruce budou ve vašem rozkroku téměř pořád. Ukažte jim, kdo je v posteli šéf.

Rak

S Rakem je to těžké, ale když víte, jak na něho, nemáte se čeho bát. Raci milují vlastní uspokojování, ale pokud si to jejich protějšek bude před nimi dělat zcela sám, určitě se rádi připojí.

Lev

Lev miluje líbání a erotickou masáž. Má rád, když mu jeho partnerka dává najevo, že ho zbožňuje. Buďte dominantní, škrábejte ho a nebojte se přitlačit. Nemusíte se s ním bát vůbec ničeho, rád si to s vámi rozdá i v přírodě.

Panny

Panny na první pohled vypadají jako stydlivky. Ale pozor, jakmile se vám otevřou, poznáte, co je v jejich nitru schováno. Milují tvrdý sex, při kterém bude jejich sténání slyšet až na druhý konec ulice.

Váhy

Milé Váhy, toto znamení zvěrokruhu je to nejlepší. Muž v něm narozený se vyžívá ve vášni a kreativitě. Ženě nechá volnou ruku, ale nakonec ji on sám přivede do ráje. K sexu vyžaduje dobrý alkohol a žhavé prádélko.

Foto: Freepik, Internet
Dnešní večer bude plný vášně, orgasmu a romantiky

Štír

Milování mu přináší vnitřní pocit uspokojení. Očekávání prvního projevu lásky, po kterém následuje intimní setkání, je marné. Vychutnává si proces zkoumání. Má rád pomalé krůčky, doteky a hlazení.

Střelec

Pokud máte doma toto znamení, zbystřete. Mívá zájem o zajímavé a neobvyklé partnery. Touží po dlouhých předehrách a prodlouženém milování. Rychlá dobrodružství pro něj neexistují. Připravte se na atypické sexuální pozice a nové poznatky. Pokud váš partner přijde s nabídkou porna, nelekejte se.

Kozoroh

S tímto znamením na romantiku zapomeňte. Až dnes večer budete chtít svého partnera uspokojit, připravte se na to, že vás bude ponižovat. Během toho vás však přivede na takový vrchol, jaký jste ještě nezažila.

Vodnář

S tímto znamením zapomeňte, že byste jen ležela na zádech a roztahovala nohy. Miluje vášeň, akci a střídání poloh. Dnešní večer bude opravdu divoký a svou postel budete muset několikrát převlékat.

Ryby

Ryby jsou znamení, které vyžaduje něhu, oddanost, blaho a vášeň. Nesnáší stereotyp. Pokud chcete dnes večer partnera překvapit, zvolte něco nového a iniciativního. Buďte zuřiví a neustupujte.

Související témata:
Uspokojení

Reklama

Další články

Načítám