Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdo není dokonalý – a týká se to i vztahů. Ačkoliv se může zdát, že vidíte dokonalý pár, který si je souzen, opak může být pravdou. Nikdy nečekejte, že dokonalost, kterou vidíte na první pohled, je pravá. To ale neplatí pro následující znamení zvěrokruhu, která jsou si skutečně souzena. Některé páry jsou předurčeny k tomu, aby se k sobě hodily a doplňovaly se i v nedokonalostech.

Býk a Panna

Lidé narození v těchto hvězdných znameních jsou jako stvořeni pro ideální a k tomu romantický vztah. Jsou to osobnosti, které mají cit pro harmonii a pro to, aby věci ve vztahu fungovaly přesně tak, jak mají. Partneři, kteří jsou narozeni v těchto hvězdných znameních, si umí užívat společné aktivity. Mají lásku k přírodě, svému domovu, ale také k potomkům. V životě se dokážou velmi snadno shodnout a vzájemně si vyjadřují obdiv. Přesto mohou občas narazit na rozdíly, a to především co se sexuální stránky týče. Býk často vyhledává vášeň a dravost, ale Panna hledá klid a pohodlí.

Býk a Kozoroh

Lidé, kteří jsou narozeni v těchto hvězdných znameních a zároveň spolu tvoří pár, mohou být opravdu šťastni. Ideálnějšího partnera by nenašli. Právě Býk a Kozoroh jsou podle hvězd předurčeni ke společným aktivitám, k rodinné pohodě – a především k lásce. Býk i Kozoroh jsou zemská znamení, oba jsou materialističtí a oba jsou pracovití. Překvapivě si rozumějí i v hloubce svých citů. Ale přece jen jsou to dvě rohatá znamení. Zároveň si oba umí stát za svým a udělat pro toho druhého kompromis.

Rak a Štír

Tato dvě hvězdná znamení si velmi dobře rozumějí, protože mají velmi dobré duše. Cítí k sobě tak silné empatie, že je nedokáže nic narušit. Rozumí si nejen doma, ale i v práci. Neexistuje téměř nic, co by je mohlo rozdělit. Pokud se zaseknou, tak jen proto, že Rak je přecitlivělé znamení a Štír zase velmi vášnivý.

Blíženci a Váhy

Lidé narození v těchto hvězdných znameních spolu budou vždycky vycházet. Ani Blíženci, ani Váhy neberou nic vážně, mají velmi klidný život a v sexu jsou velmi dobře sladěni. Málokdy se nudí, jejich vztah totiž dostává nestále nové podněty, které oba tolik potřebují k životu.

Vodnář a Váhy

Oba milují změny a zábavu. Lidé narození v těchto hvězdných znameních nesnášejí stereotyp. Nenajdete je nikdy na stejném místě. Ani jeden však nevyhledává společnost. Umí si vystačit v pohodlí svého doma, nejlépe jeden vedle druhého. Co se týče sexu, i zde jsou velmi dobře sladěni. Oba milují divokou soulož – stejně jako z romantického filmu.

Reklama

Další články

Načítám