Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, co si nejvíce přejeme, jen málo dokážeme se svým protějškem hovořit. Existují však výzkumy, které nám prozradí, co podle znamení, ve kterém jsme se narodili, v sexu vyžadujeme. Sedí to i na vás nebo na vašeho partnera? Pokud ano, zamyslete se nad tím, jak ho dnes večer potěšit.

Sex s více partnery

Ať už se jedná o muže, nebo ženy, sex s více partnery bez ohledu na pohlaví je fantazií u Býka a Vodnáře. Lidé narození v tomto znamení si chtějí užívat skupinový sex, během kterého bude převažovat jedno pohlaví. Pokud nevíte, čím dnes večer svého partnera překvapit, zkuste sex ve třech.

Dominance

Podle všeho si dominantní sex ve stylu 50 odstínů šedi přejí lidé narození ve znamení Váhy a Berana. Především muži narození v tomto znamení si představují to, že se sexu ujme jejich partnerka, která bude v sexu dominantní. Ženy se rády nechají unášet představou, jak se podřizují svému muži. Podle výzkumů 93 % žen a 81 % mužů fantazíruje o tom, že je ovládáno.

Voyerství a exhibicionismus

Mezi takzvané šmíráky patří lidé narození ve znamení Raka a Štíra. Rádi se však přidají Lvi a Berani. Tito lidé rádi sledují svého partnera při tom, jak se sexuálně uspokojuje. U toho se však nebrání představě, že si to v tajném doprovodu udělají také. Pokud patříte mezi tyto hvězdná znamení, dejte si pozor, ať vás partner nepřistihne. Mohl by vás stáhnout do společných sexuálních hrátek.

Sex na veřejnosti

Sex na veřejnosti nebo na jiných neobvyklých místech je další z oblíbených sexuálních fantazií žen i mužů. Podle všeho z této praktiky nejvíce těší lidé narození ve znamení Střelce a Ryby. Nevadí jim sex v parku, autě, ale také v lese.

Cosplay nebo roleplay

V překladu se jedná o převzetí jiné identity během sexuálního aktu, v případě cosplay jde o převlečení se za někoho jiného. Takové praktiky využívají především Blíženci, Raci a Lvi, kteří chtějí v sexu posunout své hranice. Lidé narození v tomto znamení mají velkou fantazii.

Romantika

Klasický romantický sex existuje snad v každé domácnosti a během svého života ho vyzkoušel asi každý z nás. Podle všeho jsou lidé v tomto druhu sexu více odvázaní a dokáží si užívat vzájemného propojení. Mezi romantiky jednoznačně patří Panny a Kozorozi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám