Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní večer se ne každému hvězdnému znamení povede. Kromě toho, že nás čeká plno dobrodružství, některá znamení zvěrokruhu podlehnou své dávné známosti. A vztahy budou rozvířené i u ostatních.

Beran

Beran se bude cítit dnes večer doslova nabitý energií. Zůstane déle v práci a hrozí, že partnerka se ho doma vůbec nedočká. Druhý den jí to však řádně vynahradí, a to hned nad ránem.

Býci

U Býků to dnes večer bude jeden velký problém. Kromě toho, že si to rozdají se svou švagrovou, může se jim navíc stát, že je u toho manželka nachytá. I tak se jim ta představa líbí a vzrušuje je zároveň.

Rak

Váš vztah dnes večer projde velkou proměnou. Za vše může vaše iniciativní partnerka, která se rozhodne udělat tlustou čáru za stereotypem. Máte se v posteli na co těšit, ale dávejte si pozor na slova. Pokud řeknete něco, co se vaší milé nebude líbit, může to špatně dopadnout.

Ryby

Milé Ryby, ani dnes večer nečekejte, že si od sexu odpočinete. Lásce se nebraňte, a pokud váš partner donese domů nového pomocníka, jděte do toho. Vašeho přítele totiž bude vzrušovat, jak se sama uspokojujete.

Reklama

Další články

Načítám