Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věříte v sílu hvězd? A co když jsou vaše sexuální touhy a preference ovlivněny postavením planet a vaším znamením zvěrokruhu? Pokud nevíte, co vás dnes večer s partnerem čeká, podívejte se na to, co si pro vás připravily hvězdy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pro Berany je sex možností, jak dobít energii a zažít nová dobrodružství. V posteli jsou vášniví a odvážní, milují nové zážitky a rychlé změny. Jsou otevření experimentování a touží po vzrušení. Dnes večer vás čeká pořádná divočina.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pro Býky je intimita spojena především s emocemi. Jsou smyslní a potřebují fyzickou přítomnost. Pomalé tempo a doteky jsou pro ně klíčem k uspokojení. Pokud chcete svého partnera potěšit, využijte sílu svých rukou.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou zvědaví a komunikační. Pro ně sex znamená nejen fyzickou blízkost, ale i mentální spojení. Dlouhé a intenzivní konverzace pro ně mohou být stejně vzrušující jako fyzická intimita.

Rak (21. června – 22. července)

Rak ve svém životě potřebuje něhu a náklonnost. Pokud vidí, že jeho partnerka nemá zájem, najde si povyražení někde jinde. Milé dámy, pokud dnes nemáte náladu, ale váš partner bude sex vyžadovat, nebraňte se.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro Lva je sex jako divoká show. V posteli nikdy nezůstane jen u jedné polohy a rád zkouší nové věci. Pokud vás partner dnes večer překvapí sexem v autě, nedivte se. Bude mít chuť na něco neobvyklého.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro Panny je důležitá kontrola a nadvláda nad partnerem. Dnes večer si tak naplánuje do jediného detailu. Ani z jednoho bodu nesleví a očekává, že se to bude líbit i vám.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy čekají na to, s čím přijde jejich partner. Pokud navíc tvoří vztah se stejným znamením zvěrokruhu, musí se připravit na pořádně bouřlivý sex. A ten se zopakuje několikrát po sobě.

Foto: Pixabay, Internet
Dnešní večer bude ve znamení romantiky, bojovnosti a předvádění

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pro Štíry je sex něco, na čem si dávají záležet. Pokud se Štír rozhodne jít na věc, bude to trvat. Výsledek však bude stát za to. Dnes večer si udělejte čas, rozhodně nebudete litovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci milují dobrodružství a nespoutanost. Kromě toho, že od svého partnera vyžadují standardy, na které jsou zvyklí, rádi zkusí i něco nového. Co však nesnáší, jsou obyčejné postelové polohy, které praktikuje snad každá domácnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorohové si během sexu potrpí na dobré výsledky. Pokud se jim něco nepodaří, berou to jako osobní prohru. Pokud vám sex s partnerem nebude vyhovovat, nedávejte to nikdy najevo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři jsou bouřliví a dožadují se výkonu. Pokud se však nedomluvíte na jasných pravidlech, sex s nimi může být za trest. Dnes večer to zřejmě nevyjde tak, jak si přejete.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou intuitivní a citlivé. Sex je pro ně citovou záležitostí, do které dají kus sebe. Pokud se partner zcela oddá jejich nápadům, rozhodně nebude litovat.

Reklama

Další články

Načítám