Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý lednový týden začal a některá znamení zvěrokruhu možná pociťují, že je něco špatně. Může za to nastavení hvězd, protože Merkur postupně vstupuje do Venuše, která je hlavní planetou lásky. Pokud tedy cítíte, že se doma něco děje, zaměřte se na to a snažte se situaci co nejdříve vyřešit. Co vás tento týden čeká?

Beran

Milí Berani, tento týden to bude u vás doma opravdu náročné. Nejenže vás začne partner odmítat a bude se neustále na něco vymlouvat, ale přitahovat ho nebudete ani v oblíbeném erotickém prádélku. Musíte změnit taktiku a myslet na to, že to, co fungovalo doposud, nemusí být napořád. Ukažte mu trochu kreativity a dokažte, že jste paní domu, ale také postele.

Blíženci

Blíženci, tento týden bude pro vaše hvězdné znamení vcelku klidný. Sexuální stránka života je v normě, s partnerem se milujete jako při prvním rande a kromě toho zažíváte neustálá společná dobrodružství. Jen malá rada pro oživení vztahu. Zkuste partnera překvapit něčím netradičním, co jste doposud nedělali.

Rak

Milí Raci, i vám jsou tento týden hvězdy nakloněny. Co se sexu týče, váš partner po vás bude chtít sex téměř každý den a vy si budete užívat společné romantiky a oddanosti jeden druhému. Zkuste si svůj vztah okořenit něčím novým a zajeďte si na wellness pobyt někam do hor.

Lev

Milí Lvi, ačkoliv hvězdy říkají, že je u vás vše v pořádku, v realitě to tak růžové nebude. Možná jste si všimli, že přestáváte mít chuť na sex. S partnerem jste se jeden druhému odcizili a nyní je na vás, abyste znovu našli společnou cestu. Zkuste si pustit romantický film nebo si užívat jemného hlazení. Taková atmosféra musí navnadit i medvěda.

Panna

Milé Panny, tento týden pro vás nebude ten pravý. Co se sexu týče, vůbec si ho neužíváte. Ačkoliv je váš partner spokojený a uspokojený, vy jen držíte a čekáte, až bude hotovo. Tohle je cesta do pekel. Zkuste nové polohy a navnaďte svého partnera něčím novým. Nová erotická pomůcka nebo sexy prádélko by do vašeho vztahu mohly vnést kus romantiky a vášně.

Býk

Milí Býci, tento týden si v sexu budete libovat. S partnerem si to budete rozdávat na vám zcela neobvyklých místech, nevynecháte ani auto, sklep nebo výtah. Váš vztah tím posunete o několik úrovní výše a oba dva si uvědomíte, jak moc jste si vzácní. Těchto změn se nebojte, hvězdy stojí na vaší straně.

Váhy

Milostný týden bude nakloněn na vaší stranu. Obzvláště zábavný pro vás bude v práci, jelikož s partnerem chodíte do stejného zaměstnání. Sex v kanceláři, na záchodech nebo ve skladu bude vzrušující pro oba dva. Užívejte si toho, dokud máte tu možnost. Takhle bouřlivý vztah vám může každý závidět.

Štír

Štíři, tento týden na sex raději zapomeňte. Hvězdy vám nakloněny nebudou a kromě toho, že zjistíte, že si váš partner zřejmě našel mladší partnerku, pochopíte, že i vaše srdce je nakloněno někomu jinému. Možná je na čase si uvědomit, co vlastně chcete. Co takhle zkusit vztah s někým jiným nebo rovnou sex ve třech? Podle hvězd to není vyloučeno a nebude to na škodu.

Střelec

Milí Střelci, s partnerem se milujete jako zamlada. Nejenže se oddáváte různým praktikám, které by nezkusily ani mladší generace, ale jeden druhého mnohem více přitahujete. Na společný sex se těšíte a užíváte si každou minutu svého propojení.

Kozoroh

Tento týden bude pro vás jako dělaný. Nejenže si budete užívat povánočního klidu, ale kromě jiného se s partnerem rozhodnete, že chcete zkusit něco nového. U vás doma bude trendem porno a oba dva se do něho natolik zamilujete, že se to stane vaším večerníčkem. To, co bude následovat poté, už je jen na vás a vaší představivosti.

Vodnář

Milí Vodnáři, tento týden to bude opravdu zajímavé. V první polovině týdne, přibližně do středy, se připravte na takový plynulý a nudný vztah. Ve čtvrtek vás partner překvapí zajímavým nápadem, který vás zaskočí. Ještě předtím si to však rozdáte ve zkušební kabince, kde svému partnerovi předvedete nový sexy kostýmek. Bude to opravdové dobrodružství, tak se toho nebojte.

Ryby

Milé Ryby, ani vy se tento týden nemusíte bát žádného dramatu. Se svým partnerem se milujete stále stejně a představa toho, že založíte rodinu, vás motivuje k mnohem většímu výkonu. O to překvapivější pro vás bude, když partner bude chtít sex každý den. Představa rodičovství je pro něho natolik motivující, že by vám snesl i modré z nebe. Tak toho využijte.

Reklama

Další články

Načítám