Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některá znamení zvěrokruhu jsou si od přírody souzena, ale druhá se nemohou ani vystát. Něco takového platí i v sexuálním životě, kdy některá znamení jsou pro sebe jako dělaná, ale jiná se nedokážou snést ani na pohled. Existují však čtyři variace párů, které jsou pro sebe jako dělané. Patříte mezi ně?

Beran x Střelec

Hvězdy prozradily, že právě Beran si nejvíce rozumí se Střelcem. Podle dosavadních informací se tato dvě hvězdná znamení vyhledávají. Pokud se potkají, jedno bez druhého nemůže být a stále tráví veškerý volný čas společně. Co se týče romantiky a sexuální stránky, tato dvě hvězdná znamení si dokonale rozumí.

Panna x Ryba

I tato dvě hvězdná znamení jsou pro sebe jako dělaná. Kromě toho, že se ve všem podporují a umí si vždy vyjít vstříc, je i jejich sexuální život obohacen intimností a důvěrou. Kromě toho, že se pravidelně podporují, dokonce se podporují v každém rozhodnutí.

Vodnář x Štír

I tyto dvě hvězdné kombinace mohou v životě zažít spoustu romantiky a dobrodružství. Kromě toho se jejich sexuální život odvíjí podle toho, na co obě znamení mají náladu. Vždy si vyjdou vstříc a jejich hlavní zálibou je sledování intimních seriálů. Praktiky, které následně uvidí, se snaží vyzkoušet i v soukromém životě.

Kozoroh a Beran

Ačkoliv na první pohled jsou tato dvě hvězdná znamení odlišná a někdy se prezentují jako absolutní cholerici, kteří nedokážou mít společný názor, jejich soukromý a intimní život je skutečně bohatý. Nebojí se nahlas vyjádřit své pocity a přání, které se snaží jeden druhému vždy splnit. Jejich dokonale nabitý sexuální život jim může závidět kdekdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám