Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdné páry několik měsíců tvrdě dřely na to, aby divákům předvedly své taneční umění v populární show StarDance, jejíž dvanáctý ročník odstartoval v sobotu večer. Ještě než všechny páry vběhly tanečním krokem na parket, vzali si je do parády v maskérně.

Dokonalé nalíčení, perfektní účes, skvěle padnoucí obleky i krásné šaty. To všechno muselo před začátkem přímého přenosu klapnout na jedničku. Cvrkot a ruch v šatně zvěčnil fotograf České televize, který zachytil v županu cukráře Josefa Maršálka (42), herečku Ivanu Chýlkovou (60) i její mladší kolegyni Dariju Pavlovičovou.

A právě cukrář Maršálek si pro všechny připravil sladké dobroty. Pečení dortů a příprava dalších laskomin, a to klidně i po nocích, protože kvůli StarDance mu moc času nezbývá, ho prý ostatně uklidňuje a pomáhá tím krotit trému. Není divu, že se do sladkých dobrůtek všichni s chutí pustili.

Snowboardistka Eva Adamczyková (30) pak pomáhala upravovat účes svého manžela Marka a roztomile s ním v maskérně laškovala. Na zákulisí StarDance se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám