Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

­Krásná manželka Martina Donutila (32) si prošla v loňském roce nejen krásnými okamžiky. Herečku Sáru Affašovou (29), dnes už Donutilovou potrápilo zdraví. Musela čelit hned několika nemocem a zdravotní komplikace se jí nevyhnuly ani před veselkou.

O těžké okamžiky, kterými si během roku prošla, se nyní půvabná brunetka podělila. „Prošla jsem sice řadou nemocí, pár dní před svatbou jsem ztratila na chvíli schopnost mluvit a ochrnovala mi půlka obličeje, ale nakonec vše dobře dopadlo a odcházela jsem ještě ten den domů se speciální migrénou,“ svěřila se manželka Martina Donutila, která se vdávala v červenci.

Na veselce vypadala naprosto senzačně a to, že si procházela zdravotními komplikacemi, na ní rozhodně nebylo vidět. „Obcházela jsem tenhle rok doktory všeho druhu. Znám už podle mě úplně všechny,“ svěřila se herečka s tím, že pro ni rok rozhodně nebyl jednoduchý. Dovedlo ji to však k uvědomění si, že zdraví a rodina a blízcí jsou to nejdůležitější.

„Zavedlo mě to i k alternativnějším směrům a dospěla jsem k závěru, že vše se zkrátka děje z nějakého důvodu. A že pro sebe taky musíme něco dělat, něco být ochotní si dávat, ne jen brát. Varovné signály, abychom si to naše zdraví opravdu chránili - dbejte na to,“ svěřila se Sára Donutilová s tím, že se chce více věnovat sebepoznávání, sebeodpuštění, sebelásce, sebevědomí.

Reklama

Další články

Načítám