Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci znají Zusku Velichovou jako vypočítavou sestřičku Moniku z Ordinace v růžové zahradě 2. Pro mužskou část čtenářů máme dobrou zprávu. Sympatická herečka nám prozradila, že je bez partnera.

Aktuálně žádný muž v mém životě není, ale věřím a ráda bych našla toho pravého,“ prozradila Zuska Velichová Super.cz. Nemá ani vyhraněný typ mužů. „Ve výsledku nejsem na ten vzhled, ale na ten charakter toho člověka. Chtěla bych potkat tu spřízněnou duši.“

Na toto téma došlo, protože jsme si společně povídali po premiéře komedie Stará láska nerezaví v pražském Strašnickém divadle, kterou nazkoušelo Divadlo Adverte. Věří Zuska v to, že láska může nerezavět? „Já věřím v lásku a věřím i v to, že stará láska nerezaví. Věřím v to, že každá bariéra ve vztahu by se měla překonávat. Jak se říká, dokud to není dobrý konec, tak to stále není konec,“ smála se herečka.

A pokud raději preferujete filmy, ve kterém Zusku můžete brzy vidět? „30. května bude v kinech premiéra pohádky Princezna na hrášku, kde hraji s Luckou Vondráčkovou (44), Dagmar Havlovou (71), Pavlem Křížem,“ dodala během našeho rozhovoru Zuska Velichová.

Reklama

Další články

Načítám