Hlavní obsah
Článek

Moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45) se po mnoha měsících vysílání v oblasti intimních záležitostí cítí již jako ryba ve vodě. Nově získané znalosti také stihla už zařadit do svého vlastního soukromí. Podívejte se na video, v němž vypráví, co všechno v ložnici se svými partnery provádí!

Jak nádherná zrzečka přiznává, rozšířila si díky své práci značně repertoár. „Přidala jsem hodně věcí. Byla jsem namyšlená, myslela jsem si, že mě už nic nemůže překvapit, ale zjistila jsem, že je toho hrozně moc. Přidala jsem nové pomůcky a praktiky nebo masáže a tantru,“ říká upřímně.

Štěstí je, že má s kým experimentovat. „Hlavně jsem poznala nové lidi, kteří mi sexuální život obohatili. Nemám stálého partnera, tak teď tak trošku zábavně žiju, když to řeknu slušně,“ tvrdí provokativně žena, která se nedávno stala obětí útoku závistivé ženštiny.

A i když jsme si povídali na charitativní akci, Štěpánka Decastelo se dušuje, že sama charitu v oblasti sexu nikdy neposkytovala, když opomine sponzorování socek.

„V žádném případě. A ani jsem to po nikom nepožadovala. Když jsem byla po rozchodu, nehledala jsem nějaký vytěsňovák. Muži mě musí bavit fyzicky, ale musím si s ním mít i o čem povídat. I když je to jinak nádherný chlap, nemá šanci,“ dodala pohledná a silikony dobře obdařená Štěpánka.

Reklama

Další články

Načítám