Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Destinace slavných k trávení vánočních svátků a konce loňského roku se zdají být tentokrát jasné. Kdo nevyrazil do Karibiku nebo do Mexika, jako by nebyl. Do oblíbeného letoviska Los Cabos zavítal kromě rodiny Cindy Crawford také třeba zpěvák Robin Thicke se svou snoubenkou April Love Geary (29), která si s sebou vzala navíc podobně žensky tvarované kamarádky.

Robin, který má sice stále oči hlavně pro svou lásku, s níž má tři potomky, si tak užil snový konec roku, který by mu jistě záviděl nejeden muž. Není divu, že neodolal ani pohledu na třiatřicetiletou modelku a herečku Stormi Henley, která byla jednou ze sličných dam dotvářejících společnost na lehátkách v hotelovém resortu.

Zvlášť, když dámy zbystřily fotoaparát, předháněly se v pózování a úsměvy rozdávaly na všechny strany. O materiál na sociální sítě tak nouze rozhodně nebyla.

Thicke, jenž proslul především hitem Blurred Lines, který před jedenácti lety vystřelil do hvězdných výšin modelku Emily Ratajkowski, jež se v klipu objevila polonahá, letos s Geary oslaví deset let vztahu. Přestože spolu mají již tři děti, zatím se nevzali. Thicke již jednou ženatý byl, a to s o dva roky starší herečkou Paulou Patton, s níž má čtrnáctiletého syna. Byli spolu celkem jednadvacet let. Robin ji tehdy jako čtrnáctiletý sbalil v klubu…

Reklama

Další články

Načítám