Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na následky prudké alergické reakce po kousnutí blíže nespecifikovaným druhem pavouka zemřel v pouhých 28 letech brazilský zpěvák Darlyn Morais. Jeho nevlastní osmnáctiletá dcera byla rovněž pokousána, její stav je již stabilizovaný. Nadále se však zotavuje v nemocnici.

Zpěvák svůj několikadenní boj s alergickou reakcí, která se u něj rozvinula krátce poté, co jej v jeho domě poslední říjnový den pokousal pavouk, v pondělí prohrál. Stalo se tak pouhý den poté, co byl hospitalizován v nedaleké nemocnici.

Moraise pavouk pokousal v jeho domě na severovýchodě země ve městě Miranorte. Úmrtí potvrdila zpěvákova manželka Jhullyenny Lisboa pro brazilské zpravodajství G1. Lisboa uvedla, že Morais pociťoval únavu celého těla a že barva modřiny se po kousnutí na jeho tváři postupně začala měnit.

U zpěváka se během pár dnů projevila alergická reakce, a tak navštívil nemocnici v Miranorte, kde byl ošetřen a ještě v pátek propuštěn. „Pociťoval slabost a jeho tvář začala tmavnout. Odešel proto znovu do nemocnice a v neděli byl přijat v Palmasu,“ dodala manželka s tím, že zdravotní stav jejího muže se rychle zhoršoval.

„Byl vždy obklopen přáteli a pokaždé měl důvod slavit. Byl pokaždé tak šťastný a usměvavý, šířil radost všude okolo. Měl velké srdce a vždycky pomáhal všem kolem sebe,“ sdělila pro G1 jeho sestřenice Wesleya Silva. Morais po sobě zanechal šestiletou holčičku a ročního synka.

Související témata:
Darlyn Morais

Reklama

Další články

Načítám