Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní podzim neměla zpěvačka kapely Verona Veronika Stýblová jednoduchý. Její dvouletý syn Sebastian se narodil se syndaktylií, měl srostlé dva prsty na ručičkách i nožičkách. V září tak podstoupil dlouho plánovanou operaci, po které je vše na dobré cestě a zpěvačka se těší na poklidný konec roku.

Při té příležitosti se rozhodla s rodinou navštívit ateliér a pustit se do vánočního focení. „Vybrali jsme si fotografku Štěpánku Vršanovou, která fotila v překrásném ateliéru, tudíž výběr oblečení byl jasný. Decentní krémové barvy, které na fotkách vypadají dle mého vážně velmi krásně,“ svěřila se nám zpěvačka, která je ráda, že se synovi po operaci daří dobře.

„Musím se přiznat, že na letošní Vánoce se těšíme asi zatím nejvíce. Sebík už je ve věku, kdy všemu rozumí, těší se na Ježíška, na dárky a věřím, že to budou opravdu kouzelné Vánoce. Pro nás s manželem je největším dárkem to, že operace ručiček dopadla letos dobře a Sebík už se s ručičkami naučil krásně pracovat,“ prozradila Stýblová, která si stejně focení naprosto užila.

Pohoda, kterou aktuálně rodina zažívá, z výsledných snímků jen vyzařuje. „Focení probíhalo ve velmi milém a příjemném duchu. Sebík byl nadšený z celkové výzdoby. Světýlka, vánoční dekorace atd., takže soustředění na foťák bylo velmi náročné, ale i tak jsme si to všichni moc užili,“ dodala Veronika Stýblová.

Reklama

Další články

Načítám