Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnost módy Met Gala byla i letos plná zajímavých modelů. Jeden z nich vynesla i zpěvačka Tyla, která si nechala vyrobit šaty z písku. Problém byl ale v tom, že v róbě skoro nemohla chodit. Na schodech Metropolitního muzea v New Yorku ji tak museli přenášet.

Držitelka Grammy nedávno zrušila své turné kvůli záhadnému zranění. Met Gala si ale nenechala ujít, už proto, že výroba jejích šatů musela dát opravdu hodně práce. Róba měla texturu z písku a působila jako přesně ulitá na zpěvaččino tělo. Model měl navíc dlouhou vlečku, se kterou si Tyla také sama neporadila. Na rovince ještě sama zvládla udělat pár kroků, největší zádrhel ale přišel na schodech, na které ji museli vynést dokonce čtyři muži.

Šaty značky Balmain byly přizpůsobeny tématu Šípková Řůženka: Probuzení módy, s podtitulem Zahrada času. Pro mnohé celebrity bylo téma matoucí, za což se omluvila i organizátorka akce Anna Wintour. Jak se ale zdá, zrovna zpěvačka Tyla se do tématu trefila, protože ji během galavečera museli nosit, skoro jako by byla opravdová spící Šípková Růženka. A ještě měla v rukou přesýpací hodiny. A to to byl teprve její debut na takto honosné akci.

Zpěvačka sice nejevila žádné známky fyzických zranění, nakonec ale asistenti šaty „znehodnotili“ tak, že horní část rozřízli a odřízli i sukni. A to už bylo pro Tylu určitě pohodlnější.

Další články

Načítám