Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Projev české filmařky, která hovořila o tom, že si musí vybrat mezi kariérou a mateřstvím, jako by nabral i na mezinárodních obrátkách. Zrovna v těchto dnech se totiž zpěvačka Lily Allen (38) svěřila s tím, že právě děti jí zničily kariéru. A nedočkala se pochopení.

S tím, jestli se stát matkou a naplno se věnovat svým dětem, nebo si budovat kariéru, bojuje mnoho žen. Zpěvačka hitů Smile nebo Fu*k You si ale nebrala servítky a klidně řekla celý svůj názor na věc. Lily Allen kdysi byla populární, v roce 2011 se ale přestěhovala z Londýna na venkov a dala přednost rodině. Postupně se jí a staviteli Samu Cooperovi narodily dvě dcery, Ethel Mary (12) a Marnie Rose (10). A i když i během rodinného života stále pracovala a poslední studiové album nahrála v roce 2018, kariéra prý byla pryč.

„Moje děti mi zničily kariéru. Miluju je a dotvářejí mě, ale co se týče statusu popové hvězdy, úplně to zničily,“ řekla pořadu Radio Times Podcast. „Opravdu mě štve, když lidé říkají, že můžete mít všechno, protože, upřímně řečeno, nemůžete,“ pokračovala. Zpěvačka, která v současné době žije v New Yorku s novým manželem Davidem Harbourem, dále uvedla, že jako dítě si jí rodiče moc nevšímali, což na ní zanechalo jizvy, a nechtěla to samé udělat svým potomkům.

Právě tohle upřímné vyjádření ale pohnulo žlučí mnoha lidem. „Wau, skvělý krok od matky. Její děti si to jednou přečtou,“ napsal jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Je zvláštní, že zrovna ona tohle říká. Zdá se mi, že si pamatuji, že několikrát potratila, než se jí podařilo mít dcery. Měla by být vděčná za to, že je má, a neměla by ani pomýšlet na svoji popovou kariéru, která, abychom byli upřímní, stejně nikdy neměla zásadní význam,“ přidává se druhý. „Nikdy nebyla nejlepší zpěvačkou a její prořízlá ústa jsou to, co obrací lidi proti ní, děti s tím nemají nic společného. Někteří z nejúspěšnějších zpěváků na světě mají děti a nezastaví je to,“ dodává třetí.

Reklama

Další články

Načítám