Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jesy Nelson (28) známá díky skupině Little Mix a britské soutěži X Factor si během úterního udílení National Television Awards odnesla cenu za dokument Odd One Out, který vyšel na podzim loňského roku. Jesy se neubránila dojetí, dokument je pro ni totiž velmi osobní záležitostí.

Pojednává o jejím životě a o tom, jak se změnil po úspěchu v talentové soutěži. Z Jesy se sice stala hvězda, ale zároveň oběť internetových trollů. Šikanovali ji kvůli vzhledu a váze, a vše zašlo tak daleko, že se Nelson v roce 2013 pokusila o sebevraždu.

Zpěvačka trpěla depresemi a hladověla někdy i čtyři dny před koncertem. Zhubla, ale ani to trolly nezastavilo. Když už hejty nemohla dál snášet, spolykala prášky, lehla si do postele a čekala, až zaberou. Naštěstí včas zasáhl její tehdejší přítel.

Psychické problémy začala řešit s pomocí terapie. Její dokument o kyberšikaně měl u fanoušků takový úspěch, že nyní požadují, aby byl promítán ve školách.

„Je neuvěřitelné, že díky nejhorším událostem v životě prožívám nyní ty nejlepší okamžiky,“ uvedla v děkovné řeči zpěvačka, která od úspěchu v X Factoru v roce 2011 prošla i velkou fyzickou proměnou. Mimo jiné poděkovala také partnerovi Chrisi Hughesovi, díky němuž má opět zdravé sebevědomí.

Související témata:

Další články

Načítám