Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na hodně neobvyklé místo se sjely známé tváře českého šoubyznysu, které byly pozvány na narozeninovou oslavu. Fotbalové hřiště v městečku Hrubý Jeseník u Nymburka takový mejdan ještě nezažilo. Dress code zadaný nebyl, šlo hlavně o to, aby se nezničil trávník. To se ale stejně nepovedlo.

Vysoké podpatky do něj zaryla Bára Mottlová (37), z tenisek, v nichž původně přijely, se do střevíčků přezuly také Leona Machálková (56) nebo Elis Ochmanová (35). Obuv citlivější k trávě zvolila moderátorka večera Heidi Janků (61), která k bílým šatům nazula kecky, které si pro tuto příležitost vybrala i Kristýna Janáčková. Andrea Kalivodová (46), která přítomné pány potěšila nejen zpěvem, ale i halenkou, z níž vykukovala bílá krajková podprsenka, vytáhla z botníku botky na klínu.

„Za svoji mnohaletou kariéru jsem zpívala na mnoha místech, ale v Hrubém Jeseníku jsem ještě nebyla, a to jsem už byla ledaskde,“ smála se Heidi Janků, která publikum rozparádila i svým zpěvem, kdy už se nikdo neohlížel na ničení trávníku a pod jevištěm vznikl taneční kotel.

Reklama

Další články

Načítám