Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem bývalého vztahu Korduly Stropnické (18) s Damianem Drahokoupilem stále není klid. „Život je plný lekcí a tuhle už mám za sebou,“ potvrdila Kordula Super.cz rozchod se svým prvním partnerem, čímž začal kolotoč spekulací a domněnek od neznámých informátorů.

Na povrch vyplouvají také pomluvy kolem jejich společného života, kde měl hlavní roli hrát i fakt, že je Damian synem podnikatele Davida Darlinga, dříve Drahokoupila, který má pod taktovkou několik nočních klubů, kdysi také striptýzový.

Pomluv a urážek od neznámých informátorů už má po krk maminka Korduly Veronika Žilková (62), která se k celé situaci vyjádřila na sociálních sítích.

„Je strašné, že opět informátor, udavač a práskač, který to zadarmo nedělá, může ublížit dvěma lidem a jejich rodinám. To byl asi účel jeho informování. Těžce se žije, když vás a vaše blízké může účelově pošpinit kdokoliv. Kordulko a Damiane, omlouvám se za hnusný svět dospělých, kteří si z vaší ukončené první lásky udělali hnusný kšeft. Děkuji vám za krásný společný rok života,“ uvedla známá herečka, která je z neustále kolujících nepodložených informací zhnusená.

Reklama

Další články

Načítám