Hlavní obsah
Článek

Úspěšný hollywoodský herec Bradley Cooper (49) a obdivovaná ruská modelka Irina Shayk (38) společně vyrazili na romantickou dovolenou, kde potvrdili, že to spolu myslí opravdu vážně. Tento dokonalý páreček může jednou na červeném koberci zastínit i Angelinu Jolie (48) s Bradem Pittem.

Ruská kráska letos ukončila bouřlivý poměr s Cristianem Ronaldem a po hlavě se vrhla do dalšího vztahu. Když totiž narazila na zrovna nezadaného Bradleyho Coopera, věděla, že se jí naskytla jedinečná příležitost. Největší hollywoodský fešák má totiž davy obdivovatelek toužících po jeho přízni.

Irina tak dlouho neotálela a přijala Bradleyho otevřenou náruč. Hvězdnému páru to po několika měsících skvěle klape, takže nastal čas na první společnou dovolenou. Cooper a Shayk si pro ni vybrali italský ostrov Capri, kde plně prožívají vzájemnou lásku.

Herec, který letos získal za film Americký sniper svou třetí oscarovou nominaci, snad nikdy nebyl spokojenější. Když se vedle něj Irina objevila v bikinách, nešetřil něžnými doteky a polibky. Z jejich fotek je více než zřejmé, že je čeká krásná budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám