Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělský zpěvák Enrique Iglesias (40) si v sobotu večer během koncertu v mexickém městě Tijuana přivodil vlastní vinou poranění ruky. Na pódiu se pokusil chytit letící dron, vrtule mu ale nejspíš pořezaly prsty a dlaň. Rána začala okamžitě silně krvácet a zpěvák musel být ošetřen v ústraní. I přes doporučení lékaře, aby vystoupení ukončil, pokračoval dál.

Zpěvákův mluvčí sdělil agentuře AP, že Iglesias byl ihned alespoň částečně ošetřen a zpíval ještě půl hodiny. „Dron se během show používá k zachycení publika a Enrique jej občas na pódiu i chytá. Tentokrát se ale něco pokazilo. Rozhodl se pokračovat a hrát ještě dalších 30 minut, ačkoli mu rána dost krvácela,“ znělo v prohlášení. Jak rozsáhlé je poranění, ovšem mluvčí nespecifikoval.

Po zbytek koncertu v Plaza de Toros de Playas tak Enrique na 12 tisíc fanoušků mával se zakrváceným obvazem i tričkem a ošetření u odborníka se údajně dočkal až v neděli. Další show v rámci jeho světového turné Sex and Love jej čeká v červenci v Mexiku, a tak má zpěvák dostatek času dát se do kupy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám