Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý měsíc trvalo, než se Peter Andre a jeho manželka Emily MacDonagh rozhodli, jak pojmenují svou dcerku. Lidé se na internetu shodují na tom, že už tak konečně mohou v klidu spát.

Kauza nepojmenovaného dítěte zpěváka hitu Mysterious Girl baví lidi na internetu už měsíc. Holčička přišla na svět v úterý 2. dubna, o čemž muzikant informoval s tím, aby mu fanoušci pomohli vybrat jméno. Bohužel se ale s manželkou na žádném neshodli a Peter později nechal právě na ní, aby tedy holčičku pojmenovala. Ani to ale nepřineslo své ovoce.

„Pořád nejsme blíž k pojmenování našeho nejnovějšího uzlíčku radosti. Pokaždé, když o tom s Emily mluvíme, se to odloží. Od chvíle, co jsme se s Emily dohodli, že to bude ona, kdo si vybere, se zdá, že to celý proces ještě víc zdrželo,“ napsal Peter ve svém sloupku pro magazín OK! před týdnem.

A teď je to konečně tady. Zákonná lhůta pro pojmenování dítěte je v Anglii 42 dnů, rodina tak vše stihla ještě v termínu. Jméno odhalila Emily na své sociální síti. „Chvíli to trvalo, ale po dlouhém zvažování jsme se konečně rozhodli. Arabella Rose Andréa.“ Ze jména budou mít určitě radost fanoušci naší pohádkové série, kde právě Arabela, i když s jedním l, byla hlavní postavou celého příběhu.

Inspirací pro zpěváka v tomto případě byla alespoň zčásti jeho matka Thea Andrea, které je 88 let a v současné době se potýká se zdravotními problémy. Peter se svěřil s tím, že z jeho strany byla na stole i další jména jako Olivia, Charlotte a Athena, ale jeho manželce se žádné nelíbilo. Jednapadesátiletý umělec už má ze vztahu s Katie Price děti Juniora (18) a Princess (16), se současnou manželkou má Amelii (10) a sedmiletého Thea.

Lidé si z kauzy dítěte beze jména na internetu střílejí. „Teď už v noci mohu konečně v klidu spát, když to vím. Ať se jim všem daří. Vkusné jméno. Díky bohu,“ napsal jeden ze čtenářů Daily Mailu a další se k němu připojují.

Další články

Načítám