Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Karel Zima (49), kterého diváci znají například ze seriálů Temný Kraj, Pustina či filmu Non plus ultras, je zamilovaný až po uši. Po rozchodu s manželkou Magdalenou byl dlouhých jedenáct let sám, ale až teď se na něj v lásce usmálo štěstí. Zamiloval se do divadelní garderobiérky Lucie Kumbárové.

„Od rozvodu, respektive rozchodu s manželkou to už párkrát zajiskřilo, ale vždycky tomu chyběl nějaký dílek, jak říkala moje babička. Teď nechybí nic. Poznali jsme se před dvěma lety v Praze v kavárně Studia DVA. Já jsem se byl podívat na přestavení Poprask na laguně, kam mě pozvala kamarádka a kolegyně z Temného Kraje Kristýnka Badinková Nováková. Lucie dělala na tom “špílu” garderobu,“ povyprávěl Karel Zima o tom, kde svou láskou potkal.

Jak sám herec přiznal, chvíli to trvalo, než se dali dohromady. A přestože zkoušel chlapské namlouvací triky, nezabralo to a musel si počkat. Trpělivost se Karlovi nakonec vyplatila.

„Párkrát jsem Lucii během těch dvou let napsal, že bych ji chtěl vidět. Žádný uhánění. A nestalo se tak ani jednou. Až v prosinci 2020 jsme se konečně viděli. Upřímně, chystal jsem se podvědomě použít osvědčenou „vařenou nudli“, ale na tu neskočila, naopak. Obvyklé tahy nezabíraly, a to bylo vlastně skvělé,“ míní herec, který její srdce dobýval a dobýval, až ho konečně dobyl.

Zima je ze své přítelkyně nadšen a pěje na ni jen samé ódy. Čeho si na své lásce nejvíc cení?

„Toho, co mě na ženách uchvacovalo vždycky. Je něžná, přitom schopná, chytrá i vtipná, se svým tajemstvím, brunetka, se stejným vkusem pro design, byt, dům, život, pro to, jak trávit volný čas, poctivá a čistá, je to dobrý člověk! A krásná,“ rozněžnil se Karel Zima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám