Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi tragická nehoda se udála o halloweenské noci v Georgii. Vůz, ve kterém jel kaskadér Taraja Ramsess (†41), narazil do návěsu kamionu. Zemřel nejen on, ale i tři z jeho čtyř dětí.

Taraja Ramsess byl v osudnou noc na cestě domů. Podle stanice WSB-TV kolem třiadvacáté hodiny narazil do kamionu, který se porouchal poblíž sjezdu z dálnice v oblasti Atlanty. Na místě havárie byli prohlášeni za mrtvé nejen sám kaskadér, ale i jeho třináctiletá dcera Sundari a novorozená Fugibo. Později následkům zranění podlehl i desetiletý syn Kisasi Ramsess.

O nehodě informovala kaskadérova maminka.

„Můj krásný, milující, talentovaný syn Taraja, společně s mými dvěma vnoučaty, třináctiletou Sundari a osmitýdenní Fujibo, byli zabiti minulou noc v příšerné automobilové nehodě. Můj vnuk, Kisasi, je napojen na přístroje. Dvě moje vnučky přežily, tříletá Shazia byla hospitalizována s lehčími zraněními. Všichni, kteří ho znali, věděli, jak úžasný Taraja byl. Byl hluboce milující a své děti miloval nade všechno,“ napsala den po nehodě kaskadérova matka, která ještě bohužel v té době netušila, že v nemocnici na následky zranění zemře i desetiletý Kisasi.

Kromě hitů Avengers nebo Black Panther Taraja pracoval například i na filmech Sebevražedný oddíl nebo Creed III.

Reklama

Další články

Načítám