Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to půl roku, co dostal kopačky od nádherné herečky Veroniky Kubařové. O sedmnáct let mladší kráska, která se s režisérem Karlem Janákem seznámila při natáčení kultovního snímku Rafťáci, jej opustila, když spolu točili jeho poslední film Deset pravidel jak sbalit holku.

Na jeho premiéře byl Janák ještě sám, vypadal dost smutně a postěžoval si médiím, že si rozchod tak trochu přivolal, když dal Veronice roli v úvodní sekvenci filmu, kde se její postava rozchází s hlavním hrdinou. Veronika ho nahradila divadelním režisérem Pavlem Khekem, s nímž se poprvé objevila na předávání cen Český lev.

Na karlovarském filmovém festivalu se ukázalo, že už ani Karel Janák není sám a našel si za Veroniku náhradu. Do lázeňského města dorazil s půvabnou brunetkou, která také nebude o moc starší než Kubařová. Po kolonádě spolu chodili ruku v ruce a vypadali jako dvě hrdličky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám