Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hořké detaily ze soukromí se svým dnes již bývalým přítelem Billym Collinsem Nuttallem (26) prozradila svým fanouškům na Instagramu bývalá britská glamour modelka Jodie Marsh (43). Ta před týdnem oznámila jejich rozchod a tvrdila, že v jeho telefonu objevila spoustu důkazů o tom, že ji celé tři roky, co spolu byli, podváděl.

„Když byla moje maminka nemocná, živila jsem se jídlem z benzinky, jelikož jsem za ní neustále jezdila. Zároveň jsem přestala chodit do posilovny. Přibrala jsem z velikosti 8 na 10 – 12. Billy mě začal nazývat tlustou a říkal mi, ať jdu zase do posilovny. Sám přitom z mojí posilovny posílal selfíčka jiným holkám celou dobu (spousta z nich byla vdaná a s dětmi). Když jsem ho s tím konfrontovala, řekl mi: Už mi nepřipadáš atraktivní. Nechala jsi odejít své já,“ popisovala detailně modelka, jejíž maminka trpěla rakovinou a v roce 2020 zemřela.

Jodie dále uvedla, že jí expřítel, jenž se živí jako imitátor Elvise Presleyho, vyčetl, že se mu od ní nedostávalo příliš pozornosti a že nebyla dostatečně akční v posteli, což rázně odmítla. Vinu z toho, že ji podváděl, tak nakonec zkoušel hodit na ni.

Modelka se nyní podle svých slov plně věnuje především své organizaci na záchranu zvířat, což jí dává sílu přečkat těžké období po rozchodu s člověkem, o které si myslela, že je její spřízněnou duší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám