Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (42) se ukázala v oblečku, ve kterém vypadala, jako by se snažila uchránit před ebolou. Nakonec se ale ukázalo, že bílý overal, brýle a roušku měla kvůli tomu, že ji čekalo sprejování na plátno a následně také na nové auto.

"Víme, co se šíří, to je příprava, tak ať jsem ready," smála se v obleku Jana, která se těšila, až bude pomalovávat novou škodovku. "Doma sprejuju svoje auto, jen když ho odřu, jinak ne. Když mi nabídli, že mám tady sprejovat auto, tak jdu do toho. Je to fajn," dodala Plodková, které při malování asistoval i designér nové Fabie.

Jaká je Jana řidička? "Snažím se být pozorná řidička. Jednou jsem si v Londýně dělala jízdy, abych si zvykla jezdit vlevo. Instruktorka mi řekla, že mám očekávat neočekávatelné. Myslím, že myslím i za ostatní," vysvětlila na prezentaci nového vozu v portugalském Lisabonu.

Svého partnera Filipa musí při jízdě autem prý krotit. "Filip je typický chlap, má rád rychlá auta, hlasitý motor. Se mnou si to ale tolik neužije, já ho krotím," usmívá se.

S partnerem žije už tři a půl roku. Svatba ani děti ale nejsou na pořadu dne. "Náš vztah se posunuje každým dnem, co se týká žádosti o ruku, máme oba jasno. Třeba klidně za dvacet let. Teď to rozhodně v plánu nemáme. Děti bychom určitě chtěli, zatím to ale není aktuální. Jsem ve velkém pracovním koloběhu, máme velké cestovatelské plány, tak až bude volněji, tak to snad vyjde," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám