Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) to za své oblékání v poslední době schytává ze všech stran. Její styl je podle mnohých laciný a za každou cenu se prý snaží zviditelnit. Od čtenářů britského Daily Mailu se opět dočkala pořádné sprchy. Na čtvrteční akci Forces For Change britské mutace magazínu Vogue totiž dorazila v modelu, který nenechal příliš prostoru k představivosti.

Poslední variaci jejích průsvitných šatů, které si zpěvačka zvlášť oblíbila, tentokrát zpestřila květinová aplikace, která částečně zakrývala hrudník. „Ledabylé“ umístění květin ovšem zpěvaččině jinak skvělé postavě příliš nelichotilo. Naopak způsobilo, že Rita měla opticky jedno ňadro nahoře a druhé dole…

Komentující se pozastavovali ovšem i nad tím, proč si Rita tímto způsobem zahaluje tvář, když odhaluje téměř vše ostatní. Bez odezvy nezůstalo ani její pózování před obálkou magazínu Vogue, na níž je vyobrazena pákistánská aktivistka za lidská práva a laureátka Nobelovy ceny za mír z roku 2014 Malála Júsufzajová.

„Rita Ora v tom outfitu před fotkou Malály Júsufzajové. Jaký kontrast“ či „Jak ironické je, když Rita stojí téměř nahá před obálkou s Malálou,“ všímají si lidé.

„Rita dokáže tak snadno vypadat levně“ nebo „Nevadí jí, že má každé prso jinde?“ píší například na adresu zpěvačky. Další pro změnu podotkl: „Rita, tedy jinak nikdo, se neustále snaží dělat, že je někdo.“

Reklama

Další články

Načítám