Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sociální sítě u Kim Kardashian (43) nikdy nespí... Jedním z jejích posledních příspěvků je například série fotek pořízených v Itálii, kam se televizní hvězda vybavila zlatými bikinami. Přestože pohled na Kim v něčem podobně úsporném nikdy neomrzí, Kim tentokrát k pózování ve vodě přidala i něco originálnějšího...

„Noční plavání v Apulii,“ připsala Kim k fotografiím z výletu z jihovýchodní Itálie a fanoušci jen žasnou. Přes 4,2 milionu z nich dalo fotkám 'lajk' a téměř dvacet tisíc je i okomentovalo, což je slušný výkon i na Kim.

A zatímco nedávno Kardashianka oblažila své fanoušky pohledem na její pověstné pozadí při předvádění ‚hvězdy‘ na pláži, tentokrát zaujala další sportovní dovedností. Zda se vydala na kole i někam dál a způsobila místním obyvatelům menší halucinace, či sloužilo pouze jako doplněk k ozvláštnění focení, se možná časem dozvědí diváci reality show The Kardashians, která mapuje nejen život Kim, ale i jejích neméně slavných sester či maminky Kris Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám