Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocková legenda Mick Jagger (80) z Rolling Stones se zřejmě znovu žene do chomoutu. Hudebník se podle zahraničních médií zasnoubil se svou o 43 let mladší partnerkou, baletkou Melanií Hamrick. Mají spolu šestiletého syna.

Spekulace o zásnubách se objevily poté, co se pár minulý týden ukázal na baletu v Los Angeles a Melanie měla na levé ruce kroužek s velkým kamenem. Ačkoli Jaggerova partnerka trvala na tom, že jde o prsten z lásky, lidé z jejich okolí hovoří jinak.

„Melanie byla v divadle a řekla svým přátelům, že se s Mickem zasnoubili,“ citoval The Mirror svůj zdroj. „Zcela jasně řekla, že její prsten je zásnubní a že je nyní jeho (Jaggerovou) snoubenkou,“ pokračoval.

„Zatím nemají žádné plány na stavbu, ale pro Melanii jsou zásnuby velmi důležité - alespoň to tak řekla. Všichni její přátelé z toho mají radost,“ dodal zdroj.

Mick a Melanie se potkali před devíti lety na koncertě v Tokiu, před šesti lety se jim narodil syn Deveraux Octavian Basil Jagger.

V letech 1971-1978 byl Jagger ženatý s Biancou Pérez-Mora Macias, v roce 1977 potkal modelku Jerry Hall, s níž měl pouze neoficiální svatbu na Bali. Byli spolu do roku 1999. Během obou svazků měl Jagger několik veřejných aférek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám