Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejistu, který nečekaně uzavře kariéru kvůli zdravotním problémům a vzhledem k finanční negramotnosti skončí na dlažbě, ztvárňuje v nové romantické komedii Sladký život herec Vladimír Polívka (34).

„Je to příběh, který skončí happyendem, ale mnoho těch kluků happyendem neskočilo. Ať už kvůli hazardu, nebo velké míry mejdanů. To se ale týká hodně nás všech. Ty příběhy znám, hodně dlouho jsem znal i fotbalisty, v tom filmu si zahrál můj kamarád hokejista Zdeněk Bahenský. V mladém věku ke všemu rychle přijdou, protože se dostanou do vysoké soutěže, a pak to může jít rychle dolů,“ odpozoroval Vladimír.

Stát se to ostatně může třeba i v herecké nebo pěvecké profesi, kdy se herec anebo zpěvák v SuperStar stane velmi populárním a najednou po něm z jakýchkoli důvodů v branži neštěkne ani pes. „S tím souhlasím a nemusel jsem chodit daleko, abych si tyhle příběhy nakoukal. V tom filmu se i mě samotného týká spousta věcí, i když v menší míře, protože ten scénář s sebou nese velkou míru nadsázky,“ svěřil se Polívka.

Sám s herectvím začal trochu později, chtěl si vyzkoušet i jiný svět, než je ten, ve kterém žili jeho rodiče Bolek Polívka (74)Chantal Poullain (67). „I z těchto důvodů jsem tehdy odcestoval. Už je to sedmnáct let, teď je mi pětatřicet,“ krčil rameny herec, s nímž jsme probrali i žánr romantických komedií, v němž se často objevuje. „Podle mě je tenhle scénář třeba lepší než Ženy v běhu. Ale udělat film, který pobaví lidi, není jednoduché. A tady mě baví, že vracíme do hry trochu toho macha, který z pláten mizí. Za mě je to docela zábavné,“ míní.

Reklama

Další články

Načítám