Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se Dan Bárta před pár dny stal otcem. Super.cz jako jedinému médiu se podařilo zjistit podrobnosti radostné události.

Miminko přivedla na svět zpěvákova manželka Alžběta Plívová 8. srpna v podolské porodnici. Chlapeček dostal netypické jméno Mikuláš. „Prtě přišlo na svět bez komplikací a bez zbytečného šílení. Vážilo a měřilo krásně průměrně, což nejen ti, kteří mají zkoušku z biostatistiky, dokážou ocenit,” uvedla s humorem šťastná maminka. „Zatím není moc poznat, že je geniální. Má krásně dlouhé nohy, je to sympaťák a od prvního okamžiku středobod všeho našeho soustředění,” vtipkovala Alžběta.

Zpěvák prokázal lásku ke svým nejbližším a rozhodl se být u příchodu dítěte na svět. „Byl jsem u porodu, dneska tam tátové chodí, myslím, že je to dobré, už pro to pochopení situace. Bětka byla jedním slovem skvělá, zdravotníci pozorní, milí, znalí, soustředění a tak dále,” prozradil nám Dan Bárta.

Všem třem přeje redakce Super.cz jen to dobré.

Reklama

Další články

Načítám