Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo viděl na letní párty zpěváka Martina Chodúra (34), nemohl si nevšimnout, jak mu to sekne. Martin pohubl a v šedém obleku, ke kterému vyladil i triko a doplňky, vypadal výborně. "Stylistu nemám, většinou to konzultuji se svojí přítelkyní Ivonkou," řekl nám Martin.

"Bohužel to vyšlo tak, že jsem vyrazil sám a ona musela zůstat doma. Kéž bychom tady mohli být spolu, doufejme, že se v nejbližší době někam podíváme i společně. Ale jinak spolu trávíme hodně času, koncerty nejsou každý den a já jsem velmi rád doma, stejně jako přítelkyně. Každou volnou chvíli jsme spolu a s naším synem Martínkem," vysvětlil absenci partnerky.

O Ivoně, matce svého syna, stále mluví jako o přítelkyni. Nechystají se do toho konečně praštit a vzít se? "Svatba samozřejmě jednou bude, ale je to věc, která je hlavně pro nás dva a musí se nám oběma líbit, abychom si to užili. Je to dlouhý proces vybírání, kde by to mělo být a jak by to mělo vypadat. Mluvíme o tom, ale není to aktuální věc, na kterou je potřeba spěchat. Je to spíš symbolický akt," dodal Martin, který by se nebránil ani druhému dítěti.

Nestěžuje si ani na práci, pracuje na vánočním albu, které vyjde příští rok, a chystá řadu koncertů v celé republice včetně adventního, který se bude opět konat v Praze v divadle U Hasičů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám