Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O sedmadvacetileté Marii-Olympii Řecké a Dánské jste možná ještě neslyšeli. Je členkou řecké královské rodiny, jejími prarodiči jsou Konstantin II. Řecký a Anna-Marie Dánská, kteří byli posledním panovnickým párem v Řecku do roku 1973, než se země stala republikou. Jejím kmotrem je mimo jiné i britský král Karel III. Marie-Olympie se ovšem narodila v New Yorku a žije převážně v Londýně, kde se také v úterý účastnila galavečeru v Národní portrétní galerii…

Půvabná blondýnka, která byla v roce 2016 spojována i s princem Harrym, což následně britská královská rodina popřela, se sice věnuje především fotografování, které i studovala, ale před objektivem se umí ladně vlnit i ona. Názorně to předvedla ještě před vstupem do galerie, kde v elegantních stříbrných šatech a zelených lodičkách na ulici pózovala fotografovi ze všech možných úhlů a bylo vidět, že má tuto činnost stále živě v paměti.

S modelingem má totiž také své zkušenosti, především v teenagerském věku pózovala pro spoustu časopisů jako například Teen Vogue, Tatler, Hello!, ¡Hola!, W, Vanity Fair a dalších. Má za sebou rovněž přehlídky pro Dolce & Gabbana nebo Michaela Korse. V roce 2019 byla součástí přehlídek během týdne módy v Copenhagenu, kde se stala první princeznou, která vystoupila na tamních přehlídkových molech.

Související témata:
Princezna Marie-Olympie

Reklama

Další články

Načítám