Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zemřel americký herec Ryan O’Neal. Na sociální síti to oznámil jeho syn Patrick, podle kterého odešel poklidně a obklopen nejbližšími.

„Cítím obrovský smutek,“ uvedla později také dcera Tatum, rovněž herečka, která se na plátnech objevuje už od dětství. Ve filmu Papírový měsíc si zahrála i po boku otce. „Byl pro mě vším, velmi jsem ho milovala a on mě také.“

Ryan O’Neal byl naposledy na veřejnosti spatřen na vozíčku začátkem listopadu v kalifornském Brentwoodu. V posledních letech působil velmi křehce a při chůzi si pomáhal holí.

O’Neal hrál od začátku šedesátých let, nejúspěšnější jsou jeho filmy z let sedmdesátých jako Love Story, zmíněný Papírový měsíc, Barry Lyndon, Příliš vzdálený most nebo Co dál, doktore? Rodině už kondolovaly například Barbra Streisand, Mia Farrow nebo Sharon Stone. Se všemi si zahrál.

Bohatý měl též milostný život. S herečkou Farrah Fawcett strávil necelé dvě dekády, ale nikdy se nevzali. Ze vztahu se narodil syn Redmond.

Romanticky spojován byl rovněž s Ursulou Andress, Biancou Jagger, Jacqueline Bisset, Barbrou Streisand, Joan Collins nebo Dianou Ross.

Se třemi ženami měl celkem čtyři děti a byl dědečkem pěti vnoučat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám