Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mexický zpěvák a herec Adan Canto (†42) prohrál boj s těžkou nemocí. Jeho smrt je pro mnoho lidí šokem, svůj zdravotní stav se snažil utajit. Zůstala po něm manželka a dvě malé děti.

Adan Canto vždycky chtěl být muzikantem a zpěvákem. V Mexiku pro něj ale podle jeho vlastních slov nebylo dost příležitostí, a tak se vydal do Spojených států a zcela propadl herectví. A měl úspěch, v roce 2013 si zahrál v úspěšném seriálu Stoupenci zla. Později se objevil také v trháku X-Men: Budoucí minulost a výrazně se prosadil rolí Armanda Moralese v seriálu Uklízečka. V současné době se natáčí už třetí série, které se ovšem Canto kvůli nemoci nezúčastnil. Fanoušci ale očekávali, že se ke své roli opět vrátí.

Hold herci vzdali mnozí jeho kolegové, mezi nimi i Halle Berry. „Můj milý přítel Adan právě získal svá křídla. Navždy v mém srdci,“ napsala na Instagram. Zdrceni jsou i obdivovatelé, kteří o hercově stavu neměli ani tušení. „Tohle mi právě vyrazilo dech z těla… Zas*aná rakovina, která bere příliš mnoho velikánů a tolik mladých,“ napsal například jeden na sociální síti. Herec o svém boji mlčel, poslední příspěvek sdílel na Instagramu v roce 2022, kdy opěvoval svou rodinu. Truchlí po něm manželka Stephanie Ann Canto a jejich dvě malé děti, Roman Alder (3) a Eva Josephine (1).

Související témata:
Adan Canto

Další články

Načítám