Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To takhle sedíte u velkého kulatého stolu v Obecním domě a s bývalými kolegy si notujete, jaké že to byly na Nově v době jejího vzniku krásné časy. V tu chvíli k vám přilétne knoflík ze saka vašeho exšéfa Vladimíra Železného. Jejda! Co teď?

Nejpohotovější byla Veronika Žilková (62), která rychle zařídila jehlu a nit. „Knoflíkové mise“ se ale aktivně zúčastnily i další hvězdy televize.

„Nejveselejší okamžik včerejší narozeninové party? Zakladateli Novy Vladimíru Železnému nešťastně ulítl knoflík od saka. Já sehnala šitíčko od servírek a malinkatou jehlu mi pomohl navlíknout sporťák Pavel Poulíček,“ prozradila na Instagramu pobavená herečka.

Ruku k dílu ale přidaly i další známé tváře. Podílel se každý, kdo byl nablízku, a tak se kolem hvězdy satirického pořadu Tele Tele za chvíli vytvořil hlouček aktivních pomocníků.

„K tomu mu mobily svítili moderátoři Jan Rosák a Martin Severa. Markéta Mayerová se smála a exrosničky Jana Adámková a Veronika Žilková se nakonec pod spraveným sakem vyfotily,“ informovala jedna z hlavních aktérek veselé příhody.

„Staré dobré partě z Novy stačí k dobré legraci jen knoflík!“ dodala závěrem Žilková.

Reklama

Další články

Načítám