Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohl být ve finále soutěže Muž roku, ale odstoupil ze dvou důvodů. Jedním byla svatba s přítelkyní Natálkou, druhým natáčení komedie Jedeme na teambuilding, v níž ztvárnil muzikálový herec Ondřej Bábor věčně opilého člena pracovní partičky z Brna.

Sám ale alkohol téměř nepije. „Takže když si někdo bude myslet, že jsem opravdový opilec, bude to pro mě čest, že jsem to dobře zahrál,“ míní.

Já měl zánět mozku a od té doby alkohol moc nesmím pít. I na Silvestra to většinou omezím jen na přípitek,“ prozradil. „Je to asi šest let zpátky, z neléčeného zánětu mozkových blan jsem ochrnul, protože to sedlo na ten mozek. Půl roku jsem musel mít klid na lůžku. Nesměl jsem číst, poslouchat muziku, koukat na televizi. Bylo to hodně náročné,“ doplnil.

Ondřej by rád v natáčení pokračoval dál, osud ho díky SuperStar, které se zúčastnil, zavedl k muzikálu. „Mým cílem bylo vždy dostat se k filmu. Muzikály jsou také fajn, ale film mě baví hodně, je to jiný styl herectví. Takový přirozený, minimalismus. A to mě láká. Ale snad nezapadnu do škatulky opilců,“ svěřil se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám