Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) je stále paní svého Instagramu a svým fanouškům naservírovala nové video ve stylu malé mořské víly. Nahá se na něm plazí po písku na břehu moře a dává na odiv své pozadí.

Zpěvačka v poslední době budí u svých fanoušků strach o své duševní zdraví. Nedávno byla vyfocena, jak ji pouze v dece odvádějí z hotelu, zvláštní příspěvky se neustále objevují i na její sociální síti na profilu, který občas smaže a pak jej zase obnoví. Lidé spekulují o tom, proč jí nikdo s jejími potížemi nepomůže, a ozývají se i takové hlasy, které veřejně vyzývají k obnovení dohledu nad dle mnohých duševně nemocnou Britney.

Ta se ale opatrovnictví svého otce zbavila soudní cestou a jistě dělá všechno pro to, aby mohla dál žít svobodně. A k tomu patří právě i zveřejňování příspěvků, nad kterými mnohým lidem zůstává rozum stát. Naposledy na sociální síť umístila krátké video sestřihané ze dvou záběrů, které ji odhaluje nejspíš na její poslední dovolené v tropickém ráji. Britney se na něm válí v písku zcela bez oblečení a kromě své sluncem dotčené pleti ukazuje i svůj zadek.

„Zdravím svůj zadek,“ napsala zpěvačka k příspěvku, který je již upravený. Původně k videu napsala, že své pozadí nadzvedává, aby vypadalo kulatější, a že přemýšlí o tom, že si ho nechá injekčně vyplnit. Fanoušci se tak nedozvědí nic o případné nové muzice Britney, mají ale alespoň přehled o tom, jak zpěvačka vnímá svoje tělo, a také si mohou oddychnout, že když pravidelně přispívá na Instagram, je snad v pořádku.

Další články

Načítám