Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce v reality show Survivor si Matěj Quitt díky svému působení na ostrově našel pěknou řádku fanynek. Sice se k samotné výhře neprobojoval, ale do paměti televizních divaček se zapsal díky svému vypracovanému tělu.

Jeho vymakané břicho si budou fanynky moci prohlédnout pěkně zblízka. Z televizního trosečníka se totiž stal striptér. Toho, že dostane tuto nálepku, se nebojí. „Nemyslím si, že si mě někteří lidé mohou zaškatulkovat jako striptéra. Je to divadelně-taneční show s nádechem erotiky. Nikdo mě nikdy neuvidí tancovat v nějakém klubu nebo si mě nikdo neobjedná na rozlučku se svobodou. Na show uvidíte akrobaty, bude se tam zpívat a taky o těch lidech neřeknete, že to jsou striptéři,“ svěřil se Matěj Super.cz o projektu MEN4QUEEN, který proběhne už 20. ledna v pražském Kongresovém centru.

Úplně do naha ale Matěj nepůjde. „Já bych se do naha nesvlékl nikdy. Když mě Sanchez oslovil s nabídkou přidat se k nim do skupiny, moje první otázka byla, jaký bude koncept celé té akce a co konkrétně bych dělal v tom čísle… Po chvíli mi vysvětlil, že jde vlastně o divadelně-taneční show s nádechem lehké erotiky, a takový koncept mě baví.“

Svou přítelkyni navíc dopředu obeznámil s tím, do čeho jde, aby nemusela žárlit. „Předtím než jsem klukům potvrdil účast v show, tak jsem svou partnerku obeznámil s možností, která se mi právě naskytla. Vysvětlil jsem jí, co budu ve svém čísle dělat a jaký je celkový koncept. Vzal jsem ji na jedno představení, aby si udělala obrázek. Po show mi sama řekla, že se jí to moc líbilo, ať do toho jdu a ať jí seženu lístek,“ dodal Matěj.

Reklama

Další články

Načítám