Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny česká společnost živě diskutovala nad tím, kolik vydělává Agáta Hanychová (39). Influecerce sypou spolupráce na sociální síti a na hezkou sumičku si přijde i na placené platformě spolu s Ornellou Koktovou (31).

My se s Agátou potkali na slavnostním otevření největší galerie pop-artu ve střední Evropě, kterou vlastní Josef Rataj, a během rozhovoru se nám přiznala, že i doma má velké cennosti, které z ní dělají velmi bohatou ženu.

Já Josefa znám už deset let, kdy jsem byla poprvé točit reportáž já jako reportérka. A bylo to úplně podivné místo, kam jsem se bála vlézt. Tam já Josefa objevila a mám celý dům vybavený Josefovými obrazy. Dneska, když jsem se dozvěděla, kolik ty obrazy stojí, ty, co mám doma a který mi Josef říkal, že mi je dal, tak ze mě je už opravdu bohatá holka,“ mrkla na nás Agáta během rozhovoru pro Super.cz.

Brunetka nám dále prozradila, že se tedy nemá opravdu špatně. „No, když máte dobrý kámoše,“ smála se Agáta. Ta na slavnostní večer dorazila po boku svého manžela Mirka Dopity (39) a při příchodu byla překvapená, že vidí kamery. Myslela si, že si tento večer užije naprosto inkognito.

Reklama

Další články

Načítám