Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský idol Brad Pitt (60) se údajně vídá s novou ženou. Zdroj z jeho okolí prozradil magazínu People, že Pitt randí, ale není prý zatím ve vážném vztahu. Že by tak Brad konečně po šesti letech od rozchodu s Angelinou Jolie dal šanci nové lásce?

Hvězdě trháků Troja, Sedm let v Tibetu, Hanebný pancharti nebo nově thrilleru Bullet Train se do nového vztahu dlouho nechtělo. Za celou dobu od rozchodu s Jolie se nepodařilo žádné ženě oficiálně stanout po jeho boku. Spojován byl přitom s kde kým. Stačilo, aby se k němu některá z žen víc přiblížila, a už se o ní spekulovalo jako o jeho nové partnerce.

Mezi takovými byly například herečky Kate Hudson, Sienna Miller, Alia Shawkat, Charlize Theron či dokonce česká topmodelka Karolina Kurková. Zřejmě nejblíže pravdě o vztahu s Pittem byla však modelka polského původu Nicole Poturalski.

Nechme se tedy překvapit, která z dam to u slavného fešáka, jenž byl ještě před manželstvím s Angelinou ženatý s Jennifer Aniston a zasnoubený s Gwyneth Paltrow, nakonec vyhrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám